Titularitat del web.

El nom del domini www.anotherlight.es està registrat a favor de Another Light, S.L.U. inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 38126, Foli 77 Full B319652 Inscrip. 1 amb CIF B-64019623 i domicili social al Parc Audiovisual de Catalunya, Carretera BV-1274, Km 1, c. Sud, Plató 4 – 08225 Terrassa (Barcelona)  Telèfon de contacte +34 93 336 39 38.

 

Dades personals que recollim i per què

Aquest lloc web recull dades personals a través dels seus formularis i amb el consentiment del seus usuaris. Aquestes dades són per poder atendre les consultes del mateixos usuaris sobre els nostres productes i o serveis.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquest web poden inclou-re contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’un altre web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant aquest altre pàgina web.
Aquests llocs web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si tinguéssiu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web.

 

Tractament de dades de caràcter personal.

Sense prejudici del previst en l’indicat en cada un dels formularis del web, quan l’usuari faciliti les seves dades de caràcter personal està autoritzant expressament a Another Light, S.L.U. al tractament automatitzat de les seves dades personals per a les finalitats indicades en els mateixos formularis. Another Light, S.L.U. pot incorporar les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat. Another Light, S.L.U. no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l’usuari. La informació rebuda per serà utilitzada en tot moment amb la deguda confidencialitat i secret.
Podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Gràcies.

 

Trobareu més  informació sobre les dades  legals d’aquest lloc web en el següent enllaç

Informació legal